Monday 14 December 2009

Police brutality Copenhagen 2009 - Climate Summit



People with no weapons.
People standing with their hands in the air.
Using their voices and their bodies.

Brutally beaten, arrested and violated.
We have no rights left, but we will never give in. Never be silenced.
From the monks in Tibet,the students in Iran, the people in China, to the freedom fighters in Palestine .
We will get beaten down, gassed, locked up, violated and degraded. Some of us will be killed.

But we the people will never stop screaming the truth.


Join us in the cyber revolution and spread the word.
Anarchists: Let me see that black flag!

Give your support to the relentless demonstrators in Copenhagen.
This planet will not be saved by the capitalists.
We have to save our selves.

NEVER TRUST A COP.
WHO INFORMES YOU?
QUESTION EVERYTHING, ALWAYS!

3 comments:

  1. Liker de demonstrantene som har klaget norsk presse inn for PFU for skjev og feilaktig dekning av demonstrasjoene.

    Men jeg er overrasket(eller er jeg det?) og sjokkert over brutale de har vært mot demonstrantene i Køben. Jeg skjønner at man ønsker å unngå for mye bråk, men det skal vel ikke gå ut over uskyldige og fredelige demonstranter? Nesten så jeg får lyst til å dra ned dit selv og støtte opp om demonstrasjonene.

    ReplyDelete
  2. Godt å høre du er engasjert!! Nå er det veldig viktig at du ikke stoler på det media forteller deg. Jimi og jeg har kilder på innsiden og vet at både politiet og media forvrenger og sensurerer hendelser og henselsesforløp. Men så lenge EN kaster stein, driter verden i at nesten 1000 blir kastet i bur uten grunn. enkelte av de journalistene som dekker saken, har vi diskutert masse med før. De kjenner ikke fakta men dukker opp midt i situasjoner og får 90% av sin info fra politiet. Bråket i Christiania i natt var utelukkende startet av poilitiet. De stormet en fest, og de som ble angrepet forsvarte seg med vold. Media fremstiler det som om politiet plutselig ble angrepet. Stemmer ikke. Politiet kastet tåregass inn et telt med masse mennesker, gjennomsøkte hele byen og arresterte ca 200 uten grunn. Dette var en utmattelsesteknikk, og en hevnaksjon mot demonstrantene som hadde en velykket demo i går ettermiddag.
    On a sidenote: En fredelig demonstrant kan bli veldig rasende over å bli behandlet svært dårlig av politiet. Jeg har selv blitt gasset uten forvarsel. Man blir ikke sedat og forelsket i onkel politi av slikt, Man blir sint. Politiet vet at dette er psykologien i det, de provoserer, tråkker over grenser og venter på den første steinen. Etter det er media og resten av folket manipulert.

    ReplyDelete