Monday, 27 April 2009

Danger

Jeg vil blogge om om en spesiell mann jeg har hatt en del kontakt med i det siste.
Han selger obskure bøker, og lager de mest fantastiske collager jeg har sett på årevis. By hand mind you.

http://www.komabookstore.com/Fra hans side: "Non-Participation & Social Criticism are NOT CRIMES!! I watch society slowly implode from the safe perch of alienation - knowing full well I had nothing to do with its imminent destruction since I am a non-participant, it will be self inflicted. I feel no guilt only the shame - of thousands of extinct animal & plant species, polluted oceans and air and the damage from most of modern civilizations other great achievements - I am not impressed by a twenty or more story concrete building and cell phones with disgusting ring-tones (never owned a cell-phone EVER) and I have NEVER flown in a jet airliner. I am much more impressed by a mountain or tree - just think about THAT! I AM truly an alien!Turmoil inside the artist that is apparent in his work reflects the chaos of the outside world of society, church and state he is so critical of. As an Artist with these weapons of mass destruction (my scissors and glue) I assault mainstream culture, science, society, church and state with my personal deconstruction rituals in the form of darkly humorous collages that are misanthropic swipes at this so called civilization and its sacred images and symbols. How can every Religion be the only first, true and right Religion they all claim to be HA!!! It would make more sense and would be a lot less deadly if people could grasp the concept of 'Many Paths to Enlightenment' ?? Just a Thought? Although mainly dark and apocalyptic, the collages I do are tinged with just enough humor and irony to hopefully suggest a glimmer of hope for the people and planet that I feel so distant from. What fools these mortals be!!"
Han klarer seg så vidt økonomisk, så det er en glede å kunne støtte hans arbeid.

Sjekk ut hans kunst her http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=12047714&albumId=643693

og hans bøker her http://unusualbooks-koma.blogspot.com/


Love it!

Har allerede kjøpt 3 bøker. Superbillig. Anbefales.

3 comments:

 1. Fascinerende - skal definitivt sjekke det nærmere ut =)

  BTW; I et større perspektiv klarer stort sett naturen å utrydde biomassen med langt mer plettfri eleganse enn Homo s. sapiens vil kunne være i stand til på en god stund. Over geologiske tidsrom selvsagt. Enkelt sett så er det at menneskene ødelegger ting rundt seg og i det hele tatt er til sjenanse for "planeten" og dens øvrige befolkning er noe naturen tar høyde for og kompenserer med diverse sykdommer og andre spennende katastrofer - oss selv medregnet. Det er ikke et godt tegn når en av de første store sivilisasjonene pleide å tapetsere bymuren sin (var det Ur tro?) med huden til de som hadde forsøkt å invadere dem.

  @ J# - nei jeg har ikke droppet bloggen - "for a while" er ikke det samme som nedleggelse =). Men... jeg er altså en vattnisse. Det får jeg ikke gjort så mye med egentlig hehe =)

  ReplyDelete
 2. Det var et godt svar!
  Og jeg er enig med deg.
  Er gla i verden, ikke så glad i menneskene.

  Ang. bloggen : da har jeg nok lest feil hurra hurra.

  Hvordan gikk det i studio? Når kan vi vente oss noe nytt og spennende?

  ReplyDelete
 3. Man=virus=klisjée :) Men det stemmer jo mer eller mindre overens. De fleste som tenker på menneskets antatte rom-kolonisering over tusener av år med utvikling vil vel tenke i positive termer som sporer/pollinering - men jeg er ikke så sikker på om det er en god ting at vi viderebringer menneskeheten noe som helst sted før vi faktisk har blitt "siviliserte". Heldigvis er det svært mange ting som hindrer oss i akkurat det for øyeblikket - selv om det minst like mange ting som presser i den retningen. Leste et sted at et forsiktig anslag for optimal befolkning på jorden lå rundt én milliard eller noe lavere. Hvis man ikke tar noen hardhendte internasjonale grep med dette er det vel ikke klimaendringer som blir den største utfordringen akkurat.

  @ Studoj: Vi gjenskapte en gammel D/A Ailment greie fra '96/'97 i og med at Alx gikk til anskaffelse av en Deep Bass Nine her for litt siden. Foreløpig var det om å gjøre å få den så lik som mulig - gjentolkning av låta kommer muligens senere. Hadde så mye tid og kreativitet rundt de tider at vi kunne spy ut side-prosjekter i hytt og pine kun basert på sammensetning av utstyr i stedet for sjanger f.eks.

  Ble ganske vellykket. Men det skal ikke så mye til å få et mer nyansert lydbilde enn det vi hadde på den tiden [host] ^^

  Ellers er fire gamle Anstalt/Atropine låter ferdig overført MIDI og forsøkt gjenskapt. Et par av dem er i grenseland, men den ene er helt fantastisk. Ihvertfall for meg som er en gammel EBM-fyr. Mtp det så blir Alx-produserte Substate noe å se opp for etter hvert også. Relativt retrospektiv EBM i formen selv om vokalen ikke er fullt så sinna som jeg liker den da =). Konsert i frxta i slutten av mai en eller annen gang.

  /cth.!

  ReplyDelete