Thursday, 12 March 2009

Vore for all!


Sex.


Sex er mentalt. Det finnes mennesker der ute som har sex i dagesvis uten så mye som å berøre hverandre. Jeg er svært opptatt av seksualitet. De mentale triggere som skaper opphisselse og tilfredstillelse. Grensen mellom frykt og erotikk er vag. For mange år siden kom jeg over Mudlarking. Hardcore homser med gassmasker som dekker seg i gjørme eller industrial waste. Bildene er limt på netthinnen min. Stillestående, ikoniske. Alt menneskelig er borte, igjen står en konsentrasjon og en tilstedeværelse som aldri slutter å fasinere. Et bilde av en mann som prøver å gni industrigjørme ut av ansiktet er en klar favoritt. Han brukte flere timer i dusjen med sand for å få det fjernet.

Hvorfor ser jeg ingen elementer av renselse her? Ei heller behovet for å skitne seg til. Det er faktisk den mest sterile formen for seksualitet jeg kjenner til. Mennesket som påkledd dekker ansiktet med masker og senker seg ned i gjørme. Alene eller i fellesskap. Det taktile blir i fokus. Ensfarget og monotont. Indre monologer. Det vil kjede meg og kanskje deg om jeg skal strekke opp familietreet over linkene mellom de forskjellige fetishene i undergruppene her. De er utallige. Men veldig kort kan jeg gi deg stikkord som kvikksand, balloonfetish (are you a popper og a non popper?) Gummi, Splosh og videre.

For mange av disse er faktisk kroppskontakt i seg selv langt mere skittent. Mange vil nok tenke at det å legge sin kropp i gjørme er kjedelig i lengden. Da vil jeg sitere Jeff Vilencia : "Does intercourse get boring for you?" (mannen bak filmen "Smush" og det mange mener var starten på Crushfetish-boomen som kom, etterfulgt av Animal Rights og politirazzia i fleng)Så hva er sex? Er sex utløsning? Jeg velger å tenke på det som jeg gjør i kunst: Resultatet er verdiløst, prosessen er alt. For mange av disse menneskene handler det om å gjennopleve intense og detaljerte tankeeksperimenter. For mange er kun tanken alene nok til å opphisse.
Er seksualitet lært? Hva med han som så moren til sin venn ved et uhell tråkke på skilpadden hans, som hun da med mye aggressjon drepte med stilletthelen sin. Han prøvde å redde skilpadden og moren trampen på fingeren hans ved et uhell og punkterte den. Han får nå kun tilfredstillelse av at kvinner i stilletter sprekker fingeren hans. Og siden dette ikke er noe kvinner flest er med på, er han å finne på fotballarenaer der han gjømmer seg under tribuner og stikker frem fingeren for at kvinner skal tråkke på den. Smertefult ja. Men dette er hans nytelse.

Og ikke tro at dette er en seksualitet vi ser først nå i vår tid. Les Richard von Krafft-Ebing sin "Psychopathia Sexualis" og du vil lære at folk var like perverterte i 1886 som nå. En favoritt er han som hadde sitt soverom dekket med dyrepels i tak gulv og vegger. Sengen inkludert. Hver kveld kledde han seg naken, knelte ved dørkarmen og gned seg rundt på gulvet før han fikk sin utløsning i et stykke godt brukt pels han hadde liggende . Jeg tror det er på tide at man går bort fra den konforme ide om at sex handler om penetrering eller stimulering av kjønnsorganer. Det er mental stimuli. Så om jeg betaler deg for å helle pasta carbonara i trusene mine, bør det være straffbart? Hvem skal bestemme hva som er sex?


Jeg hyller alle de pervertrte divianter. Hellige mennesker.

2 comments:

  1. Hmm... no fekk eg lyst på sex.

    Fillern ;-P

    ReplyDelete
  2. Da har du sikkert noe på kjøkkenet som kan hjelpe deg tipper jeg :D

    ReplyDelete